Energiagyógyászat

Az oldal költözik, ide: www.energiagyogyaszat.hu

      Az AROLO hasonló rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.

Energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését. A karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki. Percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül bármely tetszőleges érték vagy állapot kiderítését, a megfelelő gyógyszer és az egyénileg legpontosabb adagolás megállapítását. Az alkalmazónak mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra.

Lényege, hogy bármely betegség vagy betegségek egy okra vezethetők vissza, az ember testében kialakult diszharmóniára. Ez a diszharmónia az, amely betegségként megjelenik. Ezért az emberi testet öt szintre osztja, úgymint anyagi, energetikai, pszichés, szellemi és spirituális.

 Az AROLO ősi atlantiszi energetikai gyógyítási rendszer, amelyet F. E. Eckard Strohm fedezett fel ismét a jelenkor emberének. Az egyszerűbb, mindenki által alkalmazható, passzív formája REIKI néven maradt fenn és vált ismertté.

Az AROLO betegség filozófiája szerint minden betegség arra vezethető vissza, hogy nem élünk harmóniában az Univerzummal, Istennel, mert elzárkózunk saját isteni létünk elől. Isteni eredetünk szerint tökéletesek vagyunk, s mint ilyenek, részei vagyunk Istennek, ezáltal minden más létező a mi részünknek tekinthető. Mivel nem éljük nap, mint nap ezt az isteni egységet, szeretetben és harmóniában az Egésszel, hanem elzárkózunk isteni eredetünk, ezáltal a felénk áramló isteni energiák elől, ez az elzárkózás betegségek formájában jelentkezik.

Az AROLO gyógyítási módszerét egy energetikai diagnózis rendszer egészíti ki. Ez egy energetikai tesztet jelent, amely megmutatja, hogy a fent említett elzárkózás adott betegnél melyik AROLO szinten nyilvánul meg. Ez lesz egyben a kezelés szintje is. Mivel az elzárkózás az isteni energiák elől az AROLO-ban öt szinten nyilvánulhat meg (ezek: anyagi, energetikai, érzelmi, szellemi és spirituális okok lehetnek), ezért itt sohasem a beteg szervet vagy testrészt kezeljük, hanem megkeressük a legnagyobb diszharmóniát, ami elválaszt bennünket saját isteni létünktől, és ezt a legnagyobb diszharmóniát isteni energiák segítségével megszüntetjük. Az AROLO kezelés tehát sohasem a tünetekre hat, hanem mindig a betegség legmélyebb okát keresi, a beteget közelebb viszi saját tökéletes énjéhez, és ezen keresztül hat vissza a tünetekre és semlegesíti azokat.

Lehetnek olyan betegségek, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak lélek állapotban felvállalt életfeladatainkkal. Az AROLO diagnózis megmutatja ezt, és ilyenkor nem engedi meg az energetikai beavatkozást, ezáltal elkerülhető, hogy ezzel az isteni gyógyítási módszerrel valakinek befolyásoljuk a karmáját, vagyis "elvegyük" tőle a betegséget, ha az, az ő tanulási feladatihoz hozzá tartozik. Ebben az esetben is lehetséges azonban a segítségnyújtás, mert az AROLO szimbólumok olyan hatásokat indítanak el, amelyek a betegben tudatosítják tanulási feladatainak lényegét, rávezetve őt, ezáltal a megoldásra.

vissza a címoldalra

 


energiagyogyaszat.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!