Energiagyógyászat

Az oldal költözik, ide: www.energiagyogyaszat.hu

    Az Aktív Szellemgyógyászat (atlantiszi) által válik teljessé az energetikai gyógyászat. Ez az a módszer ami a tünetek kezelésére szolgál. Teljessé válik, mert miután a REIKIvel megteremtettük az egészséges harmóniát kívül és belül, az Aktív Szellemgyógyászat segítségével képesek vagyunk a megfelelő tünetkezelésre.

                   

 

          "Gyors és elképesztő eredmények"

 

 Gyors segítséget nyújt akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújt a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal. Az AROLO-val összekapcsolva két úton segítünk: a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését vagy megszűnését szolgálja, másrészt az AROLO a tüneteket kiváltó okot szünteti meg. 

F.E. Eckard Strohm több mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki ezt a módszert. Édesapjától 16 éves korában hipnotizőr-orvosképzést kapott, eme tudását a későbbiekben neves orvosok mellett továbbfejlesztette. Kezeltjei többször is megemlítették, hogy a terápiák során kezeiből egy kellemes energia indul ki, mely számos spontán gyógyulást is eredményezett. Eckard ezen felbuzdulva kutatni kezdte saját gyógyító képességei eredetét és kifejlesztette az aktív szellemgyógyászatot. (A módszert ma már oktatják a R.A.I. keretein belül, s bárki által elsajátítható.)

Az aktív szellemgyógyászat F. E. Eckard Strohm által kifejlesztett gyógyítási módszer. Ez nem azt jelenti, hogy egyes elemeit más technikákban nem lehet megtalálni, hanem azt, hogy egy olyan didaktikusan felépített rendszerről van szó, amelyben az elemek szigorú logikával egymásra épülnek, és fokozatosan vezetnek el a legmagasabb szintekig. Aki tanítja, maga is egy életen keresztül tanulja, miután erre az útra lépett.

Mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy ezek az energetikai beavatkozások az anyagi test nagyfokú "tehetetlensége" és a páciens negatív gondolkodás mintái miatt sokszor csak lassan tevődnek át a fizikai testre, és hatásuk sem mindig tartós, ezért nem helyettesítik, legfeljebb helyettesíthetik a sebészeti beavatkozásokat. Ez nem a gyógyító és nem is a gyógyítási rendszer hibája. Tudomásul kell vennünk, hogy nekünk embereknek teremtő erő adatott, gondolatainkkal meg tudjuk teremteni a jót s a rosszat egyaránt. A legjobban elvégzett pszi-műtét hatását is felülírhatja a páciens ellenkező irányú teremtő gondolata, ezért mindig a páciens személyiségét is fejleszteni kell a teljes gyógyulás érdekében.

Egy kezelés időtartama: 1-2 óra

Első alkalommal, mely személyes tanácsadás is, és hosszabb lélegzetű: 5000 Ft

További kezelések ára: 3000 Ft

Távkezelés : 2000 Ft - de egyszer mindenképpen kellene személyesen találkoznunk

vissza a címoldalra

 


energiagyogyaszat.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!